Sale!

Da fredag blev stjålet & Aktivitetsbog

Original price was: kr. 220,00.Current price is: kr. 200,00.

Hardcover | Danish
Af: Fatima Aydin

Da fredag blev stjålet af Fatima Aydin er en humoristisk børnebog for de mellemste. Og nu fås den også med en aktivitetsbog til!

Tandlægen Dr. Grum er træt af, at børn kommer til ham med huller i tænderne! Derfor udarbejder han en frygtelig plan – han vil ind i rigsarkivet og stjæle fredag, så der ingen fredag, og dermed heller ingen fredagsslik vil være nogensinde igen! Malik og Alfred er de eneste i hele byen, der opdager Dr. Grums grufulde plan.Drengene kaster sig derfor ud på deres livs vildeste eventyr. Det bliver en tur fyldt med spændende, mystiske og lidt farlige oplevelser, men også en tur, hvor venskabet sættes på prøve.

Da fredag blev stjålet er en eventyrlig historie om venskab, tro og modet til at stå ved sig selv. Historien lukker op for magi og mystik i en genkendelig verden. Den tillader, at læseren kan træde ind i denne nye verden og tager denne med på en eventyrlige rejse. Historien kan give børnene en spændingsfyldt og sjov oplevelse og frembringe et smil på deres læber – samt på de voksnes.

Reviews:

Aarhus Onsdag and Din Avis Aarhus skrev en fin artikel om Fatimas værk. “En skolelærer fra Brabrand udgiver en humoristisk børnebog om en kamp for fredagsslik.” Læs hele artiklen here.

 Vores Brabrand skrev også en fin artikel om Da fredag blev stjålet.  Som i de fleste andre hjem bliver der også hos familien Aydin på Porskær spist fredagsslik. Det inspirerede 8-årige Murat til at finde på historien om tandlægen Dr. Grum, som er træt af, at børn kommer til ham med huller i tænderne. Derfor forsøger Dr. Grum at komme fredage og dermed fredagsslik til livs.” Læs hele artiklen here.

Reviews:

Bogfantast: “Det er en rigtig fin bog, som kan læses som godnathistorie for de mindre, og der er flere emner, som kan tages op i snakken om bogen. Bl.a tandlægeskræk, uvenskab og hvordan man bliver venner igen. Det er en bog, som jeg vil indkøbe til vores skolebibliotek, da den vil falde i god jord, som højtlæsningsbog i de mindre klasser, samt som læs-selv for de større børn! Så mangler du en god og sjov højtlæsningsbog, så er denne et godt valg!" Read the entire review here.

Dansklærer, DSA-vejleder og læsevejleder, BooksBySkolelaererLife: “⭐️ Hold da op – et vaskeægte drama! 😱😅 Heldigvis viser bogen sig at være en ganske eventyrlig historie om venskab, tro og modet til at stå ved sig selv og det bliver også en tur, hvor venskabet mellem Malik og Alfred sættes på prøve. ⭐️ En virkelig skøn og sjov bog som helt sikkert kan få smilet frem ved læseren!Read the entire review here.

Jasonsverden: Bogen handler egentlig bare om hverdags børnesjov, spækket med lidt ekstra magi i form af eventyr, børns fantasi og venskab. Vi grinte især af de sjove navne, de forskellige karakterer har i bogen. Og så var det ekstra sejt, at der var en yeti med.Read the entire review here.

Boernereolen: “Det er et fint venskab mellem Malik og Alfred, som må gå meget igennem – bøller, tandlægeskræk og et farefuld eventyr. Der er nogle passager og afsnit, som er rigtig fine og kan skabe samtale mellem den voksne og yngste – ved fælles læsning." Read the entire review here.

Booksandfamily: “Det er en sød og fantasifuld fortælling, hvor der er fart over feltet. Der sker noget hele tiden. Et forrygende eventyr om fredagsslik 🍭" Read the entire review here.
Weight1 kg
Dimensions14,8 × 21 cm
Author

Fatima Aydin

Publishing House

Wadskjær Publishing

ISBN-no

9788794162708

Edition

1.

Language

Danish

Publication date

1. november 2023

Cover

Hardcover

Pages

ca. 70

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Da fredag blev stjålet & Aktivitetsbog”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

en_GBEnglish (UK)