Om os

Om Wadskjær Forlag

Wadskjær Forlag var startet af Cand.Mag. Andreas Valentin Wadskjær Petersen i 2019, hovedsageligt med en ideologi til udgivelse af arkæologisk faglitteratur. Igennem hans arbejde som publicerende arkæolog, blev han bekendt med de forskellige processer i forbindelse med bog- og artikeludgivelser, herunder bl.a. økonomien bag. De store udgivere, som beskæftiger sig med arkæologi, har utroligt høje økonomiske krav for bogudgivelser, og samtidig uden at betale royalty til forfatterne. Derfor blev Forlaget oprettet for at producere bøger i høj kvalitet, men til en langt lavere pris. Det er desuden blevet udvidet til nu også at hjælpe selvudgivere med deres bogdrømme, så de kan fokusere på at skrive og ikke behøver sætte sig ind i alt det praktiske bag en udgivelse. En medudgivelse kan oftest være en stor fordel, da man får kritiske øjne på sin bog og et hold af professionelle til at optimere udgivelsen.  

Wadskjær Forlag er utroligt engageret i kunst, hvorfor det ønsker at hjælpe i sær uopdagede kunstnere i at udbrede deres kunst. Så er du kunstner, så tøv ikke med at skrive til os. Vi er meget interesserede i at inkludere forskellige typer af kunst, så som malerier, skulpturer, fotoprodukter med mere.

Sidst, men ikke mindst, så har Andreas og hans bror brugt en håndfuld år på brætspilsudvikling. Wadskjær Forlag vil både udgive egne brætspil og hjælpe andre spiludviklere med at udgive deres brætspil. Desuden vil vi vejlede virksomheder og hjælpe med udgivelse, som ønsker at bruge brætspil som alternativ markedsføring.

Kontakt


  Jeg ønsker at modtage nyheder

  Wadskjær Forlag
  Cvr: 40797246
  Bobakken 2, 3. Mf. 
  2720 Vanløse
  info@wadskjærforlag.dk