Kunst

Wadskjær Forlag ønsker at hjælpe spirende kunstnere med at udbrede deres kunst gennem online galleri og fysiske udstillinger. Vi har startet et samarbejde med følgende kunstnere:

Nikolai Fenger

Nikolai Fenger, som maler fantastiske værker præget af forskellige svampe. Han forsøger at fange motiver fra underbevidstheden i sine værker. I hans verden er det her, svampene har deres plads. Han prøver ikke at fokusere for meget på, hvad der ligger bag det han maler, han lader bare dét komme ud på lærredet, som han synes giver mening. Til dagligt arbejder han som arkæolog, og i hans fritid følger han gerne filosoffer og sociologers forsøg på at beskrive, hvad der foregår i vores verden. Nogle gange kan det bedst forklares med et maleri.

Jørgen Faxholm

Jørgen Faxholm lærte tidligt oliemaling af den danske malerinde, E. Roenberg. Derudover er han autodidakt og generelt bare glad for at tegne. Han har samme indstilling til maleri som til jazz. De bedste jazzmusikere er også gode klassiske musikere! Faxholm mener, at hvis man ikke kan tegne, er der kun en vej frem. Held og masser af farver – hvad der også kan være sjovt! Hans forbilleder er de Amerikanske og  Skotske impressionister med genkendelige former og lyse, glade farver. Billederne skal være rare at se på, vække minder eller åbne et udsyn uden et krav om overfortolkning. Faxholm har også stor viden om, og er også dygtig til at tegne flintredskaber fra oldtiden. Han har selv illustreret flintmaterialet i hans kommende dobbelt bind om stenalderen i Nivå og Limhamnøkser ved Wadskjær Forlags.

Vibeke Fabricius Nielsen

Vibeke Fabricius Nielsen er medlem af de berejstes klub, og hun henter meget af sin inspiration fra sine mange rejser rundt i verdenen. Det heldige er, at hendes rejse-passion kan kombineres med en anden af hendes interesser: at fotografere! Som igen kan bruges som inspiration til malerier og tegninger. Hun er desuden vild med at se dyr – vilde dyr! Der er ingen tvivl om, at hun henter masser af inspiration til sine malerier herfra. Hun er blevet undervist af kunstnerne Håkan Nyström og Bjørn Ignatius Øckenholt. Hun har tidligere malet akvarel, men er nu blevet utrolig glad for  at male med akryl. Tegne har hun næsten altid gjort!

Aksel M.

Aksel M., hvis kunstværker sætter tankerne igang hos iagttageren. Han har lavet kunst hele sit liv, og han er ikke bange for at prøve forskellige stilarter af.

Lad Os Hjælpe Dig Med At Udbrede Din Kunst

Hos Wadskjær Forlag ønsker vi at repræsentere forskellige kunstnere og kunstformer; Billedmaleri, skulptering, fotografi m.m.

Ønsker du at udbrede dine kunstværker gennem os, så send os fotos og beskrivelser (materiale, størrelse, vægt, motiv) af dine produkter, så vender vi tilbage hurtigst muligt (du kan forvente op til 10 arbejdsdage).

Vi kan hjælpe med at nå ud til flere mennesker med din kunst.

Er du kunstner, så kontakt os og hør om dine muligheder.