Udgiv Bøger, Kunst & Brætspil

Indsend Materiale

Er du forfatter, kunstner eller brætspilsudvikler? Så udgiv dine bøger, kunst og brætspil hos os!

Manuskript

Hos Wadskjær Forlag vil vi meget gerne høre om din idé til et manuskript. 
Ved at indsende materiale samt personlige oplysninger, giver du samtykke til, at dette registreres og er tilgængeligt for redaktionen. Vi gemmer det indsendte i op til et år fra modtagelsesdatoen.
Vi foretrækker at modtage materiale elektronisk. I første omgang er en appetitvækker på dit manuskript samt lidt baggrundsinfo nok. På denne måde kan vi tilbyde en hurtig behandling, og vi stræber efter at give svar inden for 10 arbejdsdage. Vores svar tid er meget lav, fordi vi beder om at dit materiale ikke sendes til andre mens vi gennemgår det. 

Vi tilbyder forskellige former for udgivelser:
 – Forlagsudgivelse (15% royalty)
 – Fondssponsoreret udgivelse (50% royalty)
 – Selvudgivelse/Medugivelse (50-100% royalty)

Wadskjær forlag indsend manuskript udgiv bøger kunst og brætspil

Forlagsudgivelse

Forlagsudgivelsen er den traditionelle form for udgivelse, hvor forlaget står for ALT, og hvor forfatteren modtager en royalty for et salg – hos Wadskjær Forlag ligger denne royalty på hele 15%.

På nuværende tidspunkt modtager forlaget kun faglitterære bøger samt bøger om kunst inden for denne type udgivelse.

Vi foretrækker at modtage al materiale elektronisk. Hvis vi skal bedømme dit værk så send venligst én side der dækker:

  • Hvad handler det om? 
  • Hvordan bidrager det til vores viden?
  • Hvorfor er det vigtigt?
  •  Hvilket omfang (tid og geografi)?
  • Hvem er du?
  • Hvilke kvalifikationer har du?
 Er i to der har skrevet hver jeres værk indenfor samme emne, så send sammen og få svar hurtigere.

Fondssponsoreret Udgivelse

Wadskjær Forlag har en lang liste med relevante fonde til bogudgivelser samt brugbart materiale til at skrive den perfekte ansøgning. 

Har du ikke midlerne til en selvudgivelse, eller ønsker du at minimere dine udgifter, kan dette være den rette løsning for dig. Udgifterne til produktionen af din bog vil blive dækket af den mulige legatstøtte, mens et eventuelt restbeløb dækkes af forfatteren. Til gengæld kommer en royalty ved denne løsning helt op på 50%. 

Ikke alle bøger har potentiale til at modtage legatstøtte, det kommer meget an på emne og de trends, der er i samfundet for tiden. Legatansøgning er desuden et meget  stort arbejde, og man kan mange gange regne med en løbetid på et helt år, før den nødvendige støtte er i hus.

Selvudgivelse/Medudgivelse

Hos Wadskjær Forlag tilbyder vi at blive medudgiver på din bog. Denne løsning er til dig der ønsker at gå selvudgiver-vejen, men ikke ønsker alt det praktiske besvær med layout, valg af trykkeri, salg, lager, markedsføring m.m. 

Den største forskel på denne løsning og en forlagsudgivelse er, at forfatteren også dækker nogle af udgifterne, men forfatteren får derfor også en højere fortjeneste: 50-100% hos os. Alt efter forfatterens andel i finansieringen.

Forfatterens engagement ved denne løsning kan tilpasses den enkelte. Ønsker du f.eks. selv at stå for layout, eller kender du en grafiker, som du plejer at bruge, så står vi ikke i vejen for at du selv overtager ansvaret for nogle af ovennævnte poster.

Standard-prisen for denne 50/50 service hos os er 10.000kr. pr. part for første oplag alt inklusiv, men alt efter ambition kan prisen tilpasses – hos os får du også din egen hjemmeside og webshop til din bog.
 – Ingen opgave er for stor eller lille for os!

Wadskjær forlag indsend manuskript udgiv bøger kunst og brætspil

Udgiv Kunst

Hos Wadskjær Forlag ønsker vi at repræsentere forskellige kunstnere og kunstformer; Billedmaleri, skulptering, fotografi m.m.

Ønsker du at sælge dine kunstværker gennem os, så send os fotos og beskrivelser (materiale, størrelse, vægt, motiv, foreslået pris, mindste pris) af dine produkter, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi forsøger selvfølgelig at vende tilbage hurtigst muligt, men du kan forvente op til 10 arbejdsdage.

Vi kan hjælpe med at nå ud til flere mennesker med din kunst. 

Udgiv Brætspil

Wadskjær Forlag kan hjælpe med at gøre din brætspilsidé til virkelighed! 
Har du en unik, sjov og dynamisk brætspilsidé, så kan vi hjælpe dig med at finpudse detaljerne i spillet så de bliver helt skarpe, sørge for at grafikken ser professionel ud, vejlede omkring økonomiske beslutninger (herunder at minimere udgifter) og i sidste ende hjælpe med produktion, salg og distribuering  af spillet. 

Brætspil til Erhverv:
Har du en virksomhed som kunne have lyst til at udvikle eller indgå i et spil med henblik på markedsføring, så skriv endelig og hør nærmere.

Wadskjær forlag indsend manuskript udgiv bøger kunst og brætspil

 

Udgiv dine Bøger, Kunst & Brætspil hos os!