Tilbud

Forudbestil: Line Får En Mango

DKK 175,00 DKK 150,00

Hardcover | Dansk
af: Dr. Phil Zuckerman

1% af salget af Line får en mango doneres til Børne Cancer Fonden.
Vi Støtter Børne Cancer Fonden!

Køb og støt 2021 børne cancer fonden line mango wadskjær forlag

Forudbestil bogen Line får en mango nu og modtag den på udgivelsesdatoen 1. maj.

Line Larsen er otte år gammel. Hun bor i Kastanje Bakke med sin lillesøster, sin lillebror, sin mor og sin far. Og i gæstehuset i baghaven bor onkel Mourits med sin skildpadde.

Line får en mango er historien om, hvad der skete med Line Larsen en solrig uge i begyndelsen af ​​juni. Det er en historie om en mango, om et mysterium – og også om at dele. Historien lærer desuden børn, at man ikke altid kan dømme mennesker på deres adfærd og udseende, da der kan være underliggende ting, som man ikke kan se på overfladen. De fortryllende illustrationer bringer bogen til live med billeder af f.eks. en kat, der har hjul til at hjælpe sin mobilitet, og en mand, der bryder med samfundsmæssige kønsnormer ved at gå med øreringe.

 

Bogen er skrevet af Dr. Phil Zuckerman, illustreret af Shima Zarei, og oversat af børnebogsforfatter Andreas Valentin Wadskjær.

Den er oprindeligt udgivet ved det norske forlag Voodoolily.

Anmeldelser:

Bookwormdk:Kunsten er fantastisk, og historien er god, børnevenlig og har en dybere mening…” Læs hele anmeldelsen her.

BogbillenStille, smuk og eftertænksom værk med smukke illustrationer, der handler om venskab og forskellighed…” Læs hele anmeldelsen her.

 

Lidt om Dr. Phil Zuckerman

Dr. Phil Zuckerman (født 26. juni 1969) er professor i sociologi med speciale i sekularismens sociologi ved Pitzer College i Claremont, Californien. Han har været gæsteprofessor ved Aarhus Universitet i Danmark i flere år i forbindelse med uddannelse af ”Sekularisme i Skandinavien”. Han er forfatter til adskillige bøger, blandt andet Society Without God (2008), for hvilken han vandt Foreword Magazines ”Silver Book of the year”.

”Lina Gets A Mango” viser hans talenter og færdigheder til at kommunikere til en bred vifte i samfundet. Ikke kun studerende og eksperter, men også børn.

 

Vægt 0.5 kg
Størrelse 17 × 24 cm
Forfatter

Dr. Phil Zuckerman

Forlag

Wadskjær Forlag

Illustrator

Shima Zarei

Oversætter

Andreas Valentin Wadskjær

ISBN-nr

978-87-971785-6-0

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

1. maj 2021

Omslag

Hardcover/helbind

Sideantal

48

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk