Oliver i Oldtiden – Jægerstenalderen

DKK 175,00

Hardcover | Dansk
Af: Andreas Valentin Wadskjær

På lager: Tilgængelig på restordre

Oliver i Oldtiden – Jægerstenalderen er første bind i serien om Oliver i Oldtiden. Bogen kan lære børn om ældre tidsaldre og kulturer på en sjov måde.

Oliver er på tur til Naturparken Åmosen med sin børnehave, da han pludselig falder i vandet. Han bliver heldigvis reddet op igen – af en stor skægget mand i skindtøj. Oliver er på mystisk vis havnet i Jægerstenalderen. Nu skal han lære at begå sig i en lejr for over 6000 år siden.

Bogen, som er udgivet af Forlaget Brændpunkt, er skrevet af Andreas Valentin Wadskjær og illustreret af Sofie Tornemark.

Anmeldelser:

Bogen har fået en lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter, som blandt andet skriver: “En lille bog, som fint formidler faktuel viden om livet i stenalderen.” 

Kig ind i bogens verden:Forfatteren er i sync med sin fem-årige hovedperson, og der bliver ikke talt ned til de yngste læsere… Historien om fem-årige Olivers tidsrejse suppleres på bedste vis af Sofie Tornemarks sympatiske streg.” Læs hele anmeldelsen her.

Rejsen i Litteraturen:Det smukke ved bogen er, at dens viden udfoldes gennem Olivers 5 årige øjne og sind, hvorved han stiller spørgsmål til omgivelserne, og lære om Jægerstenalderen på et børnevenligt niveau. Han lærer blandt andet om jægerstenaldermenneskenes måde at bo på, samt hvordan de går klædt og laver mad. Derudover lærer Oliver, hvordan man hugger flint, laver øksehoveder og bruger naturen som et toilet 🙂” Læs hele anmeldelsen her.

Bøger.org:En børnebog, der kan vække interessen for vores alle sammen og måske vigtigst af alt børnenes interesse i vores forfædres historie.” Læs hele anmeldelsen her.

Vægt 0.5 kg
Størrelse 210 × 148 × 9 cm
Forfatter

Andreas Valentin Wadskjær

Forlag

Forlaget Brændpunkt

ISBN-nr

9788793835368

Udgave

1.

Sprog

Dansk

Udgivelsesdato

13. marts 2020

Omslag

Hardcover

Sideantal

60

Illustrationer

Rigt illustreret i farver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

da_DKDansk